Blue monday 2015

Blue monday

(Her)kent u het gevoel dat het weekend bijna voor de deur staat? Of het besef dat u bijna op vakantie gaat? Dat levert naast de nodige (werk)stress ook vaak een blij gevoel op. Volgens een berekening schijnt dat een vrijdag in juni te zijn. De vrijdag in juni die het dichtst bij de dag ligt waarop de zomer officieel begint.

Vandaag is het echter Blue Monday. “Deprimaandag”, de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. De maandag van de laatste volle week van januari is de dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek.

Misschien is voor u de dag waarop u een blauwe enveloppe van de Belastingdienst ontvangt wel een depridag? Of levert het ontbreken van actueel inzicht in uw financiele adminsitratie u een blue monday op? Herkenbaar? Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken. Struik Accountants & Belastingadviseurs helpt u graag verder.

Nog even over dat besef dat u bijna op vakantie gaat… Wij kunnen niet uw koffer inpakken, we kunnen er wel voor zorgen dat u realtime inzicht heeft in uw administratie. Waar uw (vakantie)reis ook naar toegaat.

 

Blue monday 2015