Een nieuwe balans in online en offline dienstverlening

Kleinbedrijf

Ondernemer met óf zonder personeel? Wilt u op ieder gewenst moment, uw financiële resultaten en klantgegevens bij de hand hebben? Maar ook uw facturen inscannen? Dit alles in combinatie met met de daarbij behorende fiscale gevolgen?

Lees meer:

Middenbedrijf

Doelen, ambities! Hoe realiseert u uw doelen en ambities? Wat zijn de daarbij behorende fiscale gevolgen? Met onze dienstverlening helpen wij u graag uw doelen en ambities te realiseren.

Lees meer:

Audit & Assurance

Bent u verplicht uw jaarrekening te laten controleren, of dient een audit plaats te vinden van een subsidieverantwoording? Struik Accountants voert graag de accountantscontrole voor u uit.

Lees meer:

Belastingadvies

Iedereen krijgt met belastingheffing te maken. “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” volgens de Belastingdienst. Fiscale wet-en regelgeving is vaak zeer complex.

Lees meer:

Uw toekomst, ons uitgangspunt

Wij streven naar hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit & Assurance, Belastingadvies en administratieve dienstverlening. Wij werken voor een brede groep opdrachtgevers: zelfstandige ondernemers zonder personeel, ondernemers mét personeel, middelgrote ondernemingen, nationale en internationale ondernemingen, non-profitorganisaties en semi-overheidsinstellingen. 

Wij vinden mensen minstens zo belangrijk als zaken. We doen er daarom ook alles aan om voor onze cliënten zo snel mogelijk positieve en liefst definitieve resultaten te behalen. Dankzij onze korte lijnen en ontspannen samenwerking willen wij in gesprekken niet blijven hangen in theoretische bespiegelingen.