Fink helpt ondernemers bij verkenning van financiering

Via Financieringslink.nl (Fink) kunt u inzicht krijgen in de financieringsmogelijkheden voor uw onderneming . Hiervoor heeft Fink een intake-formulier in het leven geroepen. 

Door het formulier in te vullen start u een intake bij verschillende financiers en platforms. Binnen maximaal 3 werkdagen kunt u een eerste reactie verwachten

Fink-catalogus
In de voorlopige Fink-catalogus staan bedrijven die zich bereid hebben verklaard de Fink-intakes te ontvangen. Op dit moment gelden voor hen geen specifieke eisen. Ook zijn zij niet getoetst. Op termijn neemt Fink hierin meer informatie op over deelnemende financiers en platforms.

Beschikbaarheid formulier
Het intake-formulier is beschikbaar via de websites van Fink en de Kamer van Koophandel. De instellingen nodigen ook anderen uit om dit formulier ter beschikking te stellen, zodat ondernemers op verschillende plekken de mogelijkheid krijgen om een Fink-intake te starten.

Wat is Fink?
Het project Fink van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is gericht op het verbeteren van de mogelijkheden van financiering voor mkb-ondernemingen. Fink biedt niet een eigen platform, maar ondersteunt ondernemers wel bij het verkennen van hun mogelijkheden bij verschillende financiers en platforms.