NBA campagne Accountant onmisbaar in MKB-organisatie

Om MKB-ondernemers te informeren over het belang van accountants, heeft de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) onder andere in samenwerking met Struik Accountants & Belastingadviseurs de communicatiecampagne ‘Nederland rekent op zijn accountants’ gelanceerd.

Nederland rekent op zijn accountants. Dat geldt zeker voor MKB-ondernemers. Want of u nu een start-up bent of een gevestigd familiebedrijf, internationaal opererend of geworteld in uw eigen regio, klaar voor uitbreiding of op zoek naar opvolging: iedere ondernemer moet kunnen vertrouwen op een breed, deskundig advies en een kritische blik. Met een accountant van Struik Accountants & Belastingadviseurs halen ondernemers zo’n sparringpartner in huis.

De meerwaarde van een accountant

Accountants doen veel meer dan alleen de boekhouding, fiscale aangiften en het samenstellen van jaarstukken. Zij kijken samen met MKB-ondernemers naar de toekomst, zakelijk en privé. Wat zijn hun ambities, waar liggen valkuilen en kansen, en hoe zorgen ze ervoor dat alles goed geregeld en verantwoord is: de accountant vraagt door en rekent voor.

Meer informatie

Op nba.nl/rekentop vinden ondernemers veel praktische informatie over wat accountants precies voor hen kunnen betekenen, maar hier staan ook verhalen en video’s van andere ondernemers en kunnen MKB’ers een accountantskantoor in de buurt vinden, zoals Struik Accountants & Belastingadviseurs. Ook kunnen zij middels een online checklist direct zien of een accountant voor hen van toegevoegde waarde is.