Prinsjesdagspecial 2017 | Belastingplan 2018

Gisteren, tijdens Prinsjesdag 2017, heeft het kabinet de plannen voor volgend jaar bekend gemaakt. Accountants en Belastingadviseurs hebben speciale interesse in het Belastingplan 2018.

De fiscale plannen zijn inmiddels geanalyseerd. In deze Prinsjesdagspecial is een korte samenvatting gemaakt met items die mogelijk voor u van belang kunnen zijn. Waar dient u rekening mee te houden, wat zijn de te verwachten gevolgen?

De wijzigingen die de Minister van Financiën heeft gepresenteerd zijn voor een ieder van belang, uiteraard ook voor u! Het anticiperen op deze wijzigingen kan u wellicht belastingvoordeel opleveren.

Van Belastingplan 2018 naar wet

Het Belastingplan 2018 wordt zowel in de Tweede Kamer als Eerste Kamer besproken. Pas na goedkeuring worden de plannen definitief. Vanzelfsprekend houden we voor u in de gaten hoe u hierop kunt inspelen. Is het belangrijk om nog dit jaar in actie te komen of kunt u met bepaalde zaken beter even wachten tot 2018? In onze eindejaarstips besteden we hier op de belangrijkste punten aandacht aan.

Heeft u vragen of opmerkingen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.