INGEVULD Vacature salarisadministrateur m/v (parttime)

UPDATE 12 DECEMBER 2019: de vacature is inmiddels vervuld. Mocht u alsnog interesse hebben in een baan bij ons kantoor; open sollicitaties zijn altijd welkom! 

Struik Accountants & Belastingadviseurs zoekt per direct een

Salarisadministrateur

16 uur per week

Draag jij graag bij aan de verzorging van de salarisadministratie voor vele werkgevers uit verschillende branches? Wij bieden jou de ideale functie van salarisadministrateur. Daarnaast verricht je werkzaamheden op administratief gebied in hoog geautomatiseerde administraties. Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken: 

 • De verwerking van diverse loonaangiften
 • Het verwerken en controleren van salarismutaties
 • Het voorbereiden van arbeidsovereenkomsten
 • Toepsassen van de correcte en actuele wetgeving en CAO’s
 • Actief klantencontact en daarbij problemen signaleren.
 • Adviserende rol voor klanten betreffende personeelszaken.
 • Monitoren van dasboards van geautomatiseerde financiële administraties.

Naast deze werkzaamheden ben je, waar nodig, ook actief in het ondersteunen van je accountancy collega’s. Daardoor ontstaat de mogelijkheid jezelf ook breder te ontwikkelen en door te groeien binnen het kantoor. 

Wie zijn wij?  

Struik Accountants is een dynamisch en kleinschalig kantoor op een leuke locatie in vestingstad Gorinchem. Daarnaast werken wij vanuit diverse bezoeklocaties door heel Nederland . Wij werken als collega’s nauw samen en er heerst een gezellige sfeer en werkcultuur. Met een pro actieve houding, persoonlijke benadering en praktische instelling ontzorgen wij onze klanten welke zeer divers zijn. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste digitale ontwikkelingen.

Door betrokkenheid en vakinhoudelijke benadering draag je als salarisadministrateur bij aan onze visie. Wat we gemeen hebben is  ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor het vak. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Struik Accountants is lid van:

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Vereniging van Nederlandse Salaris administrateurs

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt:

 • een afgeronde MBO of HBO opleidingin een administratieve richting (PDL is een pré);
 • minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie op een accountants- of administratiekantoor;
 • kennis /ervaring van de huidige toonaangevende online salarissoftware;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en gevoel voor verhoudingen;
 • een zelfstandige en flexibele werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken binnen een kantoor dat voorop loopt als het gaat om nieuwe digitale manieren van werken en waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Is je belangstelling gewekt en herken je je in het profiel? Solliciteer dan direct! Wij ontvangen graag uiterlijk 11 december 2019 je motivatiebrief en CV via solliciteren@struikaccountants.nl. Wil je vooraf nog meer informatie? Bel dan met 0183-664040 en vraag naar Gert-Jan Struik of stuur een  whatsapp bericht naar: 0183664040