Als ondernemer is het prettig om een boekhouder te hebben die je altijd even kan bellen of mailen om te vragen hoe het zit in een bepaalde situatie.

Je bent op dit moment klant bij een boekhouder of administratiekantoor, maar je hebt af en toe behoefte aan gespecialiseerd advies, zonder direct over te stappen naar een andere adviseur?

Lees dan verder:

Een nieuwe balans in online en offline dienstverlening

Basis

Je houdt zelf jouw administratie bij en je doet alle aangiftes zelf, maar je hebt behoefte aan een accountant die (op afstand) even meekijkt?

Easy

Je laat jouw boekhouding door een boekhouder of administrateur verzorgen, maar je hebt behoefte aan comfort? Wij zijn in staat om snel en adequaat een quick scan uit te voeren.

Flex

Voor een vast maandbedrag onbeperkt advies van een accountant? Vragen stellen per telefoon of mail die zich lenen voor eenvoudige beantwoording.

Accountants abonnement

Struik Accountants & Belastingadviseurs biedt voor moderne (zelfstandige) ondernemers zonder eigen accountant een "accountants abonnement” aan tegen een zeer gunstig tarief.

Als ondernemer kun je voor een vast bedrag onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig advies. Voordeel is dat je altijd direct toegang hebt tot een accountant zonder dat direct "de meter” loopt. Wij leren jouw bedrijf beter kennen en kunnen je daardoor gericht informeren over belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving. Als er uitgebreid en diepgaand advies noodzakelijk is dan hoef je ons niets meer uit te leggen over jouw onderneming. Dat bespaart tijd en geld.

Investering
Je hebt al een abonnement voor EUR 34,95 per maand.

Inhoud FLEX abonnement:
kennismakingsgesprek met een accountant op het kantooradres van de accountant;
kosteloos advies en ondersteuning bij al jou eenvoudige administratieve en of eenvoudige fiscale vragen via de telefoon en/of email;
15% korting op het overeengekomen basisuurtarief;
Bij verlenging van het abonnement maakt jouw accountant met je, indien gewenst, een nieuwe afspraak om op de hoogte te blijven van de stand van zaken binnen jouw onderneming en de onderlinge samenwerking te evalueren.

Je kunt onbeperkt op een informele wijze jouw vragen telefonisch, per email of per fax voorleggen aan jouw accountant. Eenvoudige vragen kunnen meteen of binnen 3 werkdagen worden beantwoord. Dergelijke vragen vallen altijd onder het abonnement. Je wordt niet langer geconfronteerd met rekeningen voor telefoongesprekken indien je buiten lopende zaken met jouw accountant wilt overleggen. Bij zaken die meer diepgang vergen, biedt ons kantoor je een aantrekkelijk kortingspercentage van 15% op het basisuurtarief. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg zodat je weet wat wel en wat niet onder het abonnement valt.

Voor de abonnementhouders van kantoor hanteert Struik Accountants & Belastingadviseurs een aanzienlijk gematigd uurtarief. Wij werken samen met jou aan een prettige, informele en langdurige samenwerking. Daarin investeert Struik Accountants & Belastingadviseurs graag.

Overstappen?
Is het nodig om over te stappen van jouw huididge boekhouder / administratiekantoor naar ons accountantskantoor? Nee! Wij gaan graag voor je aan de slag, maar doen dat alleen voor de gevraagde werkzaamheden. Je bepaalt immers zélf wie je inschakelt voor jouw advisering.

Waarom een accountant?

Waarneming

Accountantskantoren zijn verplicht te voorzien in een waarnemer.

Aansprakelijkheid

Accountantskantoren zijn verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Gedrags- en beroepsregels

Accountants hebben zich te houden aan de verordening gedrags- en beroepsregels accountants

Kwaliteit en Toezicht

Al deze punten worden periodiek getoetst door de beroepsorganisatie NBA.

Titel / opleiding

Iedere accountant is breed (HBO + / WO) opgeleid

Wet op het accountants beroep

De werkzaamheden zijn verankerd in de wet op het accountantsberoep.

Wet tuchtspraak accountants

De accountant moet zich houden aan beroeps- en gedragsregels.

Permanente educatie

Iedere accountant heeft een permanente educatieverplichting

Contact

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0183 664040 of mail naar: info@struikaccountants.nl

*

Ons uitgangspunt is altijd jouw situatie. We verdiepen ons optimaal in jouw vragen en de omgeving waarin je werkt. Onze persoonlijke betrokkenheid is daarbij groot.  Om die reden kennen wij alleen maatwerkoplossingen. Dus ook maatwerk in ons tarief. Kom daarom vrijblijvend kennismaken met ons.