Accountant advocatuur

Bij Struik Accountants begrijpen we als geen ander de unieke behoeften van uw advocatenkantoor. Ons accountantskantoor is onder andere gespecialiseerd in het leveren van financiële expertise die naadloos aansluit op de advocatuur. Waarom zou u voor Struik Accountants moeten kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

1. Diepgaande expertise in de advocatuur

We zijn geen gewoon accountantskantoor, we zijn onder andere gespecialiseerd in de advocatuur. Ons team heeft jarenlange ervaring in het werken met advocaten en begrijpt als geen ander de specifieke uitdagingen van uw sector. We spreken de taal van de advocatuur en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden.

2. Ervaring met veelgebruikte software zoals BaseNet

We begrijpen dat de advocatuur afhankelijk is van geavanceerde software om zaken soepel te laten verlopen. Struik Accountants heeft uitgebreide ervaring met veelgebruikte juridische software, waaronder BaseNet. Onze expertise in deze software stelt ons in staat om u te helpen bij het maximaliseren van de voordelen en efficiëntie te vergroten.

3. Expertise in diverse softwarepakketten

Naast BaseNet zijn we vertrouwd met een breed scala aan andere softwarepakketten die in de advocatuur worden gebruikt. Of u nu werkt met Exact Online, Wolters Kluwer, DAS of een ander softwareplatform, wij hebben de kennis en ervaring om uw financiële processen te optimaliseren en te integreren met uw gekozen software.

4. Ruim 10 Jaar Big4 ervaring van onze eigenaar, Gert-Jan Struik

Bij Struik Accountants wordt uw financiële strategie geleid door accountant Gert-Jan Struik, onze oprichter en eigenaar. Gert-Jan brengt meer dan 10 jaar Big4-ervaring met zich mee, wat zorgt voor een schat aan kennis en inzicht in complexe financiële vraagstukken. Zijn trackrecord in de branche is ongeëvenaard.

5. Succesvolle start in 2014

Struik Accountants is niet zomaar een nieuwkomer in de branche. Gert-Jan Struik heeft dit accountantskantoor met succes opgericht in 2014. Dit betekent dat we niet alleen over diepgaande ervaring beschikken, maar ook bewezen hebben dat we duurzame groei en succes kunnen realiseren.

5. 20 Jaar ervaring in accountancy en vooroplopen in digitalisering

Accountant Gert-Jan Struik, onze oprichter en eigenaar, is al meer dan 20 jaar werkzaam in de accountancy. Hij is vastbesloten om voorop te lopen in de digitalisering van financiële processen, zodat uw advocatenkantoor altijd profiteert van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

7. Proactieve Advisering

Bij Struik Accountants gaan we verder dan alleen het verwerken van financiële gegevens. We fungeren als strategische partners en bieden proactieve advisering om uw advocatenkantoor te helpen groeien en bloeien. We kijken samen met u naar de toekomst en streven ernaar om kansen te benutten en risico’s te minimaliseren.

8. Focus op Compliance

In de juridische wereld is naleving van wet- en regelgeving van het grootste belang. We zorgen ervoor dat uw advocatenkantoor te allen tijde voldoet aan de geldende voorschriften en normen, zodat u zich kunt concentreren op uw juridische werkzaamheden.

Kies voor Struik Accountants en profiteer van onze diepgaande kennis van de advocatuur, onze expertise in softwareoplossingen, en onze toewijding aan het succes van uw advocatenkantoor. Met accountant Gert-Jan Struik aan het roer en zijn indrukwekkende ervaring in zowel accountancy als digitalisering, bent u verzekerd van financiële ondersteuning van het hoogste niveau. Neem vandaag nog contact met ons op.

Enkele klantervaringen:

★★★★★ “Struik Accountants is zonder twijfel de meest professionele en gespecialiseerde accountantsdienst voor advocatenkantoren. Ze begrijpen de unieke behoeften van onze branche en leveren altijd uitstekende resultaten. Hun team is zeer deskundig en toegewijd, en ze gaan verder dan onze verwachtingen om ervoor te zorgen dat onze financiën en belastingen perfect in orde zijn. Ik vertrouw volledig op Struik Accountants en zou ze zonder aarzeling aanbevelen aan mijn collega-advocaten.”

★★★★★ “Als high-end advocaat heb ik de eer gehad om samen te werken met Struik Accountants, en ik ben diep onder de indruk van hun dienstverlening. Ze nemen de complexiteit van financiële planning en belastingen volledig uit handen, waardoor ik me volledig kan concentreren op mijn juridische werk. Hun diepgaande kennis van de advocatuur is van onschatbare waarde, en ze hebben me geholpen om mijn financiële strategie te optimaliseren. Ik ben uiterst tevreden met hun diensten en beveel Struik Accountants van harte aan.”

★★★★★ + ★ “Struik Accountants is een klasse apart als het gaat om accountantsdiensten voor advocaten. Ze hebben bewezen dat ze ons begrijpen en hebben altijd onze financiële belangen beschermd en geoptimaliseerd. Hun team is zeer responsief en altijd bereid om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Het is duidelijk dat ze toegewijd zijn aan het leveren van hoogwaardige diensten. Als advocaat ben ik blij dat ik Struik Accountants als mijn financiële partner heb, en ik zou hen aan iedereen in onze branche aanbevelen.”