Binnenvaart

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de sector binnenvaart.  De binnenvaart omvat het vervoer van voornamelijk goederen van de Noordzeehavens over de binnenwateren Europa in en terug. Ons kantoor is gevestigd aan een belangrijke ader: de Merwede te Gorinchem. Cliënten van ons kantoor houden zich hoofdzakelijk bezig met vrachtvaart.

Binnenvaart

Waarom Kiezen voor Struik Accountants & Belastingadviseurs in de Binnenvaart?

Wij zijn dé binnenvaartspecialisten

Ons kantoor is strategisch gevestigd aan de Merwede in Gorinchem, de ideale locatie voor een gericht partnerschap in de binnenvaart. Onze cliënten zijn voornamelijk actief in vrachtvaart, en wij begrijpen dat geen twee situaties hetzelfde zijn. Daarom bieden wij altijd maatwerkoplossingen.

Binnenvaart en fiscaliteit: dé expert

Wij zijn volledig op de hoogte van het Convenant Binnenvaart en kunnen u helpen navigeren door de complexe fiscale wateren. Onze toewijding aan uw zaak is ongeëvenaard, en we streven naar een diepgaand begrip van uw behoeften en de context waarin u werkt.

Uw partner voor specialistische vraagstukken

Struik Accountants & Belastingadviseurs beschikt over een uitgebreid netwerk van experts in de binnenvaart en scheepvaart. Als zich complexe fiscale uitdagingen voordoen, zullen we altijd transparant met u communiceren over eventuele meerkosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Uw investering in een duurzame relatie

Bij Struik Accountants & Belastingadviseurs geloven we in het opbouwen van duurzame, professionele relaties met onze cliënten. Wij bieden hoogwaardig advies tegen concurrerende tarieven, met toegevoegde waarde die verder gaat dan de norm. Onze voortdurende investering in kennis en automatisering stelt ons in staat om efficiënt te werken en uw doelen te bereiken, vaak met minder tijd en met het gewenste resultaat.

Kies voor Struik Accountants & Belastingadviseurs in de Binnenvaart

Laat ons uw gids zijn in de wereld van de binnenvaart. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw financiële en fiscale behoeften in de binnenvaart kunnen ondersteunen. Samen varen we naar succes!