Binnenvaart

Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de sector binnenvaart.  De binnenvaart omvat het vervoer van voornamelijk goederen van de Noordzeehavens over de binnenwateren Europa in en terug. Ons kantoor is gevestigd aan een belangrijke ader: de Merwede te Gorinchem. Cliënten van ons kantoor houden zich hoofdzakelijk bezig met vrachtvaart.

Binnenvaart en fiscaliteit

Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van alle ins en outs rond het Convenant Binnenvaart.

We kennen alleen maatwerkoplossingen.

Ons uitgangspunt is altijd de situatie van u. We verdiepen ons optimaal in uw vraag en de omgeving waarin u actief bent. Onze werkzaamheden worden hierdoor gekenmerkt door een grote persoonlijke betrokkenheid. Alleen op die manier kunnen wij de belangen van onze cliënten op een hoogwaardige wijze behartigen.

Specialisten

Struik Accountants & Belastingadviseurs beschikt over een breed netwerk met een scala aan specialisten in schepen en binnenvaart. In voorkomende gevallen, waarbij inschakeling van een specialist nodig mocht zijn bijvoorbeeld bij complexe fiscale vraagstukken, zullen wij vooraf met u over eventuele meerkosten overleggen, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Uw investering
Een duurzame professionele relatie tussen u en Struik Accountants & Belastingadviseurs is ons uitgangspunt. Voor u betekent dit dat u kiest voor een adviseur die voor een gunstige prijs kan voldoen aan uw eisen én meerwaarde biedt.

Wij investeren actief in het uitbouwen van onze specialismen. Continue wordt geïnvesteerd in kennis, maar ook in automatisering, beide op het hoogste niveau. Dit zorgt ervoor dat wij onze werkzaamheden vaak met minder tijd én tot het gewenste resultaat kunnen afronden dan een minder gespecialiseerd en geoutilleerd kantoor.