Contadora Overname in 2022

Welkom bij Struik Accountants – Uw Partner in Financiële Dienstverlening

Ontdek hier alles over onze recente portefeuilleovername van Contadora uit Gorinchem

Welkom bij Struik Accountants, uw betrouwbare partner in accountancy en financiële dienstverlening. In 2022 zijn we verheugd om een deel van de portefeuille van het gerenommeerde accountantskantoor Contadora uit Gorinchem te hebben overgenomen, eigendom van Yvonne Dral.

Waarom Struik Accountants?

Bij Struik Accountants begrijpen we dat uw financiën van cruciaal belang zijn voor het succes van uw onderneming. Met onze jarenlange ervaring en toegewijde professionals streven we ernaar om uw zakelijke doelen te ondersteunen en te verwezenlijken.

Wat u kunt verwachten:

1. Persoonlijke Service

Bij Struik Accountants staat persoonlijke service centraal. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

2. Ervaren Professionals

Ons team van ervaren accountants en financiële experts staat klaar om u te ondersteunen bij uw boekhouding, belastingen en financiële planning.

3. Transparante Communicatie

Wij geloven in transparante communicatie. U kunt rekenen op duidelijke en begrijpelijke informatie, zodat u vol vertrouwen beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf.

Wat is er gebeurd met Contadora?

Als gevolg van onze recente overname hebben we echter alle nodige informatie en diensten van Contadora geïntegreerd in ons aanbod bij Struik Accountants.

Hoe kunnen we u helpen?

Of u nu op zoek bent naar boekhoudkundige ondersteuning, belastingadvies of financiële planning, Struik Accountants staat klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek het verschil dat Struik Accountants kan maken voor uw onderneming. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw zakelijke succes te ondersteunen.