Salarisadministratie

Salarisadministratie

Een salarisadministratie bijhouden houdt meer in dan alleen het opmaken van een juiste bruto-netto-berekening. Wijzigingen in wetgeving kunnen gevolgen hebben voor de berekening van de salarissen van medewerkers. Het bijhouden van ontwikkelingen op dit gebied is een uitdagende taak en kan als tijdrovend worden ervaren. Wij kunnen u bij deze taak ondersteunen of u al het werk uit handen nemen.

Efficiënte en correcte salarisadministratie

Uw medewerkers lopen harder voor u wanneer zij hun salaris correct en op tijd ontvangen. Daarom is het belangrijk dat u 100% controle heeft over uw salarisadministratie. Met Struik Accountants beschikt u  over een bewezen salarisoplossing, met een optimaal proces en volledig inzicht.

Salarisadministratie uitbesteden

Met Struik Accountants verloopt de salarisadministratie super efficiënt door de integratie met bedrijfssoftware. Door financiële en HR-processen te verbinden én de samenwerkingsmogelijkheden met de accountant zorgen voor een gestroomlijnde organisatie.

Uw voordelen

Wij kunnen meer dan 150 cao’s verwerken. Bovendien is zijn wij altijd voorzien van de laatste wet- en regelgeving. Een nauwkeurige loonstrookberekening is noodzaak om tot een goede salarisstrook te komen. Uw medewerkers regelen indien gewenst hun verlof en verzuim zelf via de mobiele app.

Self Service app

Geef medewerkers van je klant toegang tot salarisstroken via de Self Service app

Realtime inzicht

Heb altijd realtime inzicht in uw loonkosten

Altijd up-to-date

Wij werken met up to date software zodat bijvoorbeeld de Werkkostenregeling (WKR) en meer dan 150 cao’s altijd up-to-date zijn.

Online samenwerken

Communiceer online met ons en lever mutaties digitaal aan via het Self Service systeem

Signaleringen

Ontvang signaleringen die u wijzen op noodzakelijke acties.