HR MKB advies

Bij Struik Accountants, zijn we gespecialiseerd in het opstellen en implementeren van alle essentiële regels en procedures met betrekking tot personeel en organisatie. Ons team bestaat uit veelzijdige adviseurs, elk met hun eigen expertise en specialismen. Naast uw toegewijde adviseur heeft u toegang tot de brede kennis van ons team, inclusief zaken als ziekteverzuim, ontslagprocedures, prestatiebeoordelingen, arbeidsrecht, werving, Arbo en veiligheid, en nog veel meer.

Onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van personeelszaken delen we graag met u. Bijvoorbeeld, we ondersteunen uw managers op de werkvloer, zodat zij intern worden opgeleid en begeleid in de uitvoering van effectief personeelsbeleid. Op die manier zorgen we ervoor dat lastige gesprekken, zoals slechtnieuwsgesprekken, zorgvuldig worden voorbereid en uitgevoerd.

Ontdek de voordelen van samenwerken met Struik Accountants

  • We nemen uw personeelszorgen weg.
  • We helpen u risico’s in kaart te brengen en maken beleidsmatige keuzes met betrekking tot personeel.
  • We bieden helderheid over uw rechten en plichten als werkgever.
  • Klanten die hun personeelszaken aan ons toevertrouwen, hoeven zich nergens meer druk over te maken.

“Uw sparringpartner, in goede en minder goede tijden!”

“Als eigenaar van een drukke detailhandel had ik weinig tijd om me bezig te houden met personeelszaken. Struik Accountants heeft ons HR-advies gegeven dat op maat is gemaakt voor ons bedrijf. Ze hebben ons geholpen met efficiënt werven, en de begeleiding van ons personeel heeft ons geholpen om een positieve werkomgeving te creëren. Dankzij Struik kunnen we nu met vertrouwen onze personeelszaken beheren.”

“Struik Accountants heeft bewezen een waardevolle partner te zijn voor mijn MKB-bedrijf. De HR-adviseurs begrijpt onze behoeften en heeftt ons geholpen om ons personeelsbeleid te optimaliseren. Of het nu ging om ontslagprocedures of arbeidsrechtelijke kwesties, ze waren altijd beschikbaar om ons te begeleiden en of door te verwijzen. Ze hebben de stress van personeelszaken weggenomen, zodat ik me op mijn bedrijf kan concentreren.”

“Als startende ondernemer was ik onzeker over hoe ik mijn personeelszaken moest aanpakken. Struik Accountants heeft me geholpen met hun expertise op het gebied van HR voor het MKB. Ze gaven me advies over werving, beoordelingen en de opzet van ons personeelsbeleid. Dankzij hun begeleiding voel ik me nu zelfverzekerd bij het beheren van mijn personeelszaken en het bouwen van een sterk team voor mijn bedrijf.” 

Overweegt u uw personeelszaken uit te besteden?

Bent u benieuwd of het uitbesteden van uw personeelszaken voor u interessant kan zijn? Wij helpen u graag het juiste antwoord te vinden.

In een persoonlijk (telefonisch) gesprek analyseren we uw organisatie en behoeften en geven we direct inzicht in de kosten. We werken met transparante maandelijkse tarieven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Onze samenwerking is flexibel en zonder opzegtermijn. Ongeacht het aantal benodigde uren, staan we fulltime tot uw beschikking. We bieden zelfs projectmatige ondersteuning op basis van uw behoeften. Ons kantoor is gevestigd in Gorinchem, maar wij kunnen altijd indien nodig op onze bezoeklocaties werken, zodat we altijd aan uw wensen kunnen voldoen.

Kies voor Struik Accountants, een high-end kantoor, en laat ons uw partner zijn in het optimaliseren van uw personeelsbeheer. Samen bouwen we aan een sterke basis voor uw bedrijfssucces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de voordelen van onze expertise op het gebied van personeelsadvies.

Struik Accountants: Wij streven naar het perfectioneren van HR-advies voor het MKB.