Middenbedrijf

Wij werken graag samen met MKB ondernemers die met hun personeel trots zijn op de producten of diensten die zij leveren. MKB bedrijven zijn flexibel en ambitieus. Struik Accountants & Belastingadviseurs herkent zich hierin.

Door middel van onder andere data-analyse zijn wij in staat om voor middelgrote MKB ondernemingen op een efficiënte manier rapportages samen te stellen. Op grond van de uitkomsten van de analyses denken zijn wij in staat MKB ondernemingen op een inventieve manier te adviseren.

Belastingadvies

Iedereen krijgt met belastingheffing te maken. “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” volgens de Belastingdienst. Fiscale wet-en regelgeving is vaak zeer complex. Om die reden is het mogelijk dat besparingsmogelijkheden niet (volledig) benut worden. Het beoordelen van de belastingpositie is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden.

Investering

Uw investering in een samenwerking met Struik Accountant & Belastingadviseurs bestaat als basis uit de werkzaamheden die zien op het monitoren en analyseren van uw administratie. Uw (fiscale) jaarrekening en diverse belastingaangiften vormen een belangrijk deel van uw investering. Het grootste gedeelte van de investering bestaat uit overleg met ons. Wij zijn van mening dat uw administratie en onze analyses een historische bron vormen waarop op een inventieve manier geadviseerd kan worden. Veel belangrijker dan dat is de toekomst van u en uw onderneming. Wat zijn uw zakelijke én privé doelen? Uw ambities? Dát zijn vragen waarbij wij u graag op een inventieve manier in begeleiden.

Wij kennen alleen maatwerkoplossingen

Ons uitgangspunt is altijd de situatie van de klant. Wij willen kwaliteit leveren en streven naar hoogwaardige dienstverlening. Wij werken met competitieve en transparante tarieven.