Kleinbedrijf

Wij werken graag samen met zelfstandig ondernemers die mét of zonder personeel trots zijn op de producten of diensten die zij leveren. Zelfstandig ondernemers die verstand hebben van hun vak stralen dat vaak uit naar de omgeving. Hoe vindt dat zijn weerslag in de administratie en jaarcijfers?

Struik Accountants & Belastingadviseurs gaat de uitdaging aan om de trots van zelfstandig ondernemers te vertalen in een administratie waar uw trots op kunt zijn. Wij bieden u een snelle manier om uw administratie op orde te krijgen en te houden. Dat zonder zelf te boekhouden! U heeft realtime inzicht in uw online administratie. Met inventieve adviezen op een breed gebied staan wij u graag bij.

Investering

Uw investering in een samenwerking met Struik Accountant & Belastingadviseurs bestaat als basis uit de werkzaamheden die zien op het monitoren van uw administratie. Uw (fiscale) jaarrekening en diverse belastingaangiften vormen een belangrijk deel van uw investering. Het grootste gedeelte van de investering bestaat uit overleg met ons. Wij zijn van mening dat uw administratie een historische bron vormt waarop geadviseerd kan worden. Veel belangrijker dan dat is de toekomst van u en uw onderneming. Wat zijn uw zakelijke én privé doelen? Uw ambities? Dát zijn vragen waarbij wij u graag op een inventieve manier in begeleiden.

Wij kennen alleen maatwerkoplossingen

Ons uitgangspunt is altijd de situatie van de klant. Wij willen kwaliteit leveren en streven naar hoogwaardige dienstverlening. Wij werken met competitieve en transparante tarieven.

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) het volgende filmpje gemaakt over de rol die een accountant voor zou kunnen betekenen: