Corporate Finance / fusies en overnames

Bij Struik Accountants begrijpen we de complexiteit en de kansen die zich voordoen in de wereld van corporate finance. Ons toegewijde team heeft ongemerkt een schat aan ervaring opgebouwd en levert high-end diensten op het gebied van corporate finance. Of u nu een gevestigd bedrijf bent dat groeimogelijkheden verkent, een start-up die financiering zoekt, of een bedrijfseigenaar die zijn onderneming wil optimaliseren, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Onze diensten

Fusies en overnames

Bij Struik Accountants hebben we een indrukwekkend track record opgebouwd in het begeleiden van fusies en overnames. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die zich voordoen bij deze transacties en helpen u bij elke stap, van strategische planning en due diligence tot onderhandelingen en integratie. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat uw fusie of overname soepel verloopt en waarde toevoegt aan uw organisatie.

Kapitaalmarkttransacties

Als u op zoek bent naar financiering voor groei, expansie of herstructurering, kunnen wij u als accountant begeleiden bij kapitaalmarkttransacties. Wij hebben ervaring met het adviseren en ondersteunen van bedrijven bij het aantrekken van kapitaal door middel van schulduitgiften, en private plaatsingen. Wij kunnen u helpen bij het structureren van de transactie en het voldoen aan regelgevingsvereisten.

Bedrijfswaardering

Een nauwkeurige bedrijfswaardering is essentieel voor strategische beslissingen, waaronder fusies en overnames, financiële rapportage en belastingplanning. Onze netwerkexperts zijn bedreven in verschillende waarderingsmethoden en zullen u voorzien van een gedegen analyse om de waarde van uw onderneming te bepalen.

Financiële strategie en planning

Een sterke financiële strategie is de kern van succesvol zakendoen. Onze adviseurs zullen samen met u werken om een solide financieel plan op te stellen dat uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en de groei stimuleert. We kunnen u helpen met het identificeren van kansen, het optimaliseren van uw kapitaalstructuur en het beheren van financiële risico’s.

Financiële due diligence

Wanneer u betrokken bent bij een fusie, overname of investeringstransactie, is due diligence van cruciaal belang. Ons team zal grondig onderzoek uitvoeren om u te voorzien van inzicht in de financiële gezondheid en risico’s van de target-onderneming, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Waarom Struik Accountants?

Ons team bij Struik Accountants onderscheidt zich door zijn toewijding aan het leveren van high-end corporate finance diensten. Wij zijn trots op onze diepgaande kennis en ervaring, evenals onze capaciteit om oplossingen op maat te bieden voor elke cliënt. Onze reputatie is gebouwd op integriteit, professionaliteit en resultaatgerichtheid.

Wanneer u met ons samenwerkt, kunt u rekenen op:

  • Deskundig advies van ervaren professionals.
  • Een gepersonaliseerde benadering die rekening houdt met uw unieke situatie.
  • Transparante communicatie en betrokkenheid bij elk project.
  • Een bewezen staat van dienst van succesvolle transacties en projecten.

Bij Struik Accountants streven we ernaar om uw zakelijke doelstellingen te realiseren en waarde toe te voegen aan uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw corporate finance behoeften. Samen kunnen we uw financiële succes verzekeren.

Klantervaringen:

Uitstekende expertise en strategisch advies:

“Onze ervaring met Struik Accountants was uitzonderlijk positief. Ze hebben een diepgaand begrip van onze zakelijke behoeften en de markt waarin we opereren. Ze hebben ons geholpen bij het ontwikkelen van strategische financieringsplannen en hebben ons geadviseerd over fusies en overnames. Hun expertise en advies hebben ons geholpen om groeikansen te benutten en onze financiële prestaties te verbeteren.”

Persoonlijke benadering en toegewijde service:

“Wat ons echt opviel bij Struik Accountants was hun persoonlijke benadering. Ze luisteren echt naar onze wensen en doelen en passen hun diensten daarop aan. Het team is zeer toegewijd en reageert snel op onze vragen en verzoeken. We voelden ons altijd goed ondersteund en begeleid bij elke financiële beslissing die we moesten nemen.”

Uitstekende resultaten en waar voor je geld:

“Struik Accountants heeft bewezen dat ze hun -in eerste instantie hoge- tarieven waard zijn. Door hun deskundige begeleiding hebben we aanzienlijke verbeteringen gezien in onze financiële prestaties. Ze hebben ons via hun netwerk geholpen om kapitaal aan te trekken tegen gunstige voorwaarden en hebben ons betrokken bij transacties die waarde hebben toegevoegd aan ons bedrijf. Onze grote investering in hun diensten heeft zich ruimschoots terugbetaald.”