Dienstverlening

“Uw toekomst, ons uitgangspunt”

Struik Accountants & Belastingadviseurs:

Wij streven naar hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit & Assurance, Belastingadvies en administratieve dienstverlening. Jaarrekeningen samenstellen, beoordelen en controleren is een belangrijke kerntaak van ons kantoor. Ondanks dat de jaarrekening soms als een geschiedenisboekje wordt gezien, is de jaarrekening vaak een belangrijk onderdeel en startpunt van strategische en fiscale advisering. Wij werken voor een brede groep opdrachtgevers: zelfstandige ondernemers zonder personeel, ondernemers mét personeel, middelgrote ondernemingen, nationale en internationale ondernemingen, non-profitorganisaties en semi-overheidsinstellingen. De ingewikkelde problematiek van onze klanten en de dynamische markten waarin ze opereren, vraagt om een brede aanpak.

We kennen alleen maatwerkoplossingen.

Ons uitgangspunt is altijd de situatie van de klant. We verdiepen ons optimaal in zijn vraag en de omgeving waarin hij opereert, waardoor onze werkzaamheden worden gekenmerkt door een grote persoonlijke betrokkenheid. Wij kunnen de belangen van onze cliënten alleen behartigen als wij beschikken over grondige kennis van hun onderneming en markten.

Ons motto:

Struik Accountants & Belastingadviseurs: Uw toekomst, ons uitgangspunt.

Wij vinden mensen minstens zo belangrijk als zaken. We doen er daarom ook alles aan om voor onze cliënten zo snel mogelijk positieve en liefst definitieve resultaten te behalen. Dankzij onze korte lijnen en ontspannen samenwerking willen wij in gesprekken niet blijven hangen in theoretische bespiegelingen. Wij merken dat onze relaties het waarderen dat wij zonder omwegen met concrete oplossingen komen.