Spreker voor evenementen

Gert-Jan Struik: Uw Inspirerende spreker voor evenementen en vooraanstaande accountant

Bent u op zoek naar een spreker die niet alleen uw publiek kan inspireren, maar ook beschikt over diepgaande kennis op het gebied van administratieve organisatie, fiscaliteit, en jaarverslaggeving? Maak kennis met Gert-Jan Struik, een inspirerende spreker en een vooraanstaande accountant met een bewezen staat van dienst. Ontdek waarom Gert-Jan de perfecte keuze is voor uw evenement.

Spreker voor evenementen

Spreker accountant

Een gouden combinatie: inspiratie en expertise

Gert-Jan Struik brengt het beste van twee werelden samen: inspirerend spreken en diepgaande fiscale en accountancy expertise. Als ervaren accountant heeft hij decennialang gewerkt met diverse ondernemingen en ondernemers om hun financiële en fiscale doelen te realiseren. Deze rijke ervaring maakt hem niet alleen tot een autoriteit op zijn vakgebied, maar stelt hem ook in staat om praktische inzichten te delen die een blijvende impact hebben.

“Als ervaren MKB-accountant en (kein)zoon van ondernemers begrijp ik als geen ander de uitdagingen en kansen binnen het familiebedrijf. Met passie deel ik mijn inzichten en ervaringen.”

Inspirerende spreker met passie

Gert-Jan Struik is niet zomaar een spreker; hij is een verhalenverteller met passie. Gert-Jan komt uit een ondernemersfamilie. Zijn beide opa’s, maar óók zijn ouders waren ondernemers. Dat is zichtbaar in de presentaties, deze zijn doorspekt met real-life voorbeelden en anekdotes uit zijn carrière, waardoor complexe financiële concepten tot leven komen. Of het nu gaat om een groot zakelijk evenement, een seminar voor ondernemers, of een intieme workshop, Gert-Jan weet uw publiek te boeien en te inspireren.

Expert in Financiële Strategieën

fiscale spreker

Als voormalig KPMG accountant en thans eigenaar van Struik Accountants heeft Gert-Jan Struik niet alleen een diepgaande kennis van jaarrekeningen en belastingen, maar ook van geavanceerde fiscale en financiële strategieën. Hij heeft talloze organisaties geholpen om kosten te besparen, winst te vergroten en fiscale stabiliteit te bereiken. Zijn presentaties bieden waardevolle inzichten en praktische tips die u onmiddellijk kunt toepassen.

Maatwerk presentaties voor uw publiek

Gert-Jan begrijpt dat elk evenement uniek is, en hij past zijn presentaties aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu geïnteresseerd bent in belastingoptimalisatie, financiële planning, ondernemerschap of algemene financiële inzichten, Gert-Jan Struik kan een presentatie op maat leveren die aansluit bij uw doelstellingen.

Boek Gert-Jan Struik voor uw evenement

Wilt u een inspirerende spreker en financiële expert naar uw evenement brengen? Gert-Jan Struik staat klaar om uw publiek te motiveren en te informeren. Neem vandaag nog contact op om beschikbaarheid te bespreken en uw evenement tot een succes te maken met de inspirerende woorden van Gert-Jan Struik.